Stručné informace

Pocházím z podhůří Krušných hor, kam se pravidelně ráda vracím. Nejen za rodinou, ale také za přírodou a klidem, který v ruchu našeho hlavního města často postrádám.

Aktuálně studuji na Pedagogické fakultě UK obor Speciální pedagogika/Logopedie. V budoucnu bych se chtěla vydat dráhou klinické logopedie a plně se jí věnovat, proto se již v průběhu studia snažím získávat co nejvíce cenných zkušeností. Jednou z nich je práce s dětmi, která mi přináší radost a mnoho se při ní naučím. Svým respektujícím přístupem a pozitivním myšlením s dávkou kreativity se naopak já snažím dětem zprostředkovávat nové prožitky a učit je novým dovednostem.

A přesně proto je Havránek ideálním místem pro rozvoj dětí, ale i nás průvodců. Těším se na jednotlivé momenty, které nám společně s dětmi utvoří důležité vzpomínky.

Ve volném čase ráda vyrážím do kopců i hor, dělám všemožné sporty podle nálady nebo ročního období a v neposlední řadě miluji cestování, které mě naplňuje, a díky poznávání nových kultur, směrů a názorů rovněž obohacuje.

Provozovatel

Lesní klub Troja z.s., IČO: 06114393V Zámcích 227/26, Praha 8, 181 00Předseda spolku: Klára Králová

Adresa

Lesní klub Havránek sídlí v Praze 7,ul. Pod Havránkou č. 1253/7Zázemí klubu: + 420 734 255 643

Kontakty

Koordinátor spolku: Klára Králováklara@klubhavranek.cz+420 720 404 040

© Lesní klub Troja z.s. (vyrobila www.behenska.cz)

Zásady ochrany osobních údajů